Geachte heer / mevrouw,

Stichting Ruiterweekend Gehandicapten (SRG) organiseert op 21 en 22 Mei 2022 voor de 31e keer een ruiterweekend voor mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke handicap. Het weekend zal plaatsvinden bij Stal Groenendaal in Bunschoten.

Bij het organiseren van een paardensportevenement voor ruiters met een handicap komen helaas veel kosten kijken. Daarom worden er in Nederland weinig van deze wedstrijden georganiseerd. Voor de deelnemers is het ruiterweekend een goede gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen. Daarnaast is het een doel om naar toe te werken in de wekelijkse paardrijlessen. Wat het ruiterweekend speciaal maakt is dat het ook echt een weekend duurt. Hierdoor hebben de ruiters de gelegenheid om buiten de wedstrijden met elkaar om te gaan. Vooral tijdens de feestavond leren ze elkaar op een andere manier kennen en wordt de basis gelegd voor vele vriendschappen.

Wij vinden het belangrijk dat dit ruiterweekend voor iedereen toegankelijk is. Daarom proberen wij de kosten voor de deelnemers en hun noodzakelijke begeleiding zo laag mogelijk te houden. Mensen met een handicap hebben vaak een beperkt budget, waardoor wij niet de volledige kosten van het ruiterweekend kunnen en willen doorberekenen aan de ruiters.

Om het weekend toch mogelijk te maken zijn wij als organisatie grotendeels afhankelijk van sponsors en vrijwilligers. Gelukkig kunnen wij een beroep doen op een vaste groep vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich vaak al vele jaren met veel plezier in om er een geslaagd evenement van te maken voor iedereen.

Helpt u ons (ook) dit jaar mee om weer een onvergetelijk ruiterweekend mogelijk te maken?

Uiteraard kunt u op bovenstaand adres met eventuele vragen terecht. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.ruiterweekendsrg.nl. Hier kunt u een goede indruk krijgen van de voorgaande edities van het ruiterweekend.
U bent van harte welkom om onze wedstrijden tijdens het ruiterweekend te bezoeken. Wij hopen van harte dat we op uw bijdrage mogen rekenen.

Met vriendelijke groet,

Namens de Stichting Ruiterweekend Gehandicapten, J.G.L.M. van Dongen
(Voorzitter)

Sponsor Worden

Contactpersoon

Naam Contactpersoon
Naam Contactpersoon
Voornaam
Achternaam

Soort Sponsoring

(A) plaatsen een advertentie in A5 formaat (Minimum bedrag € 25, -)
(B) willen ons logo op de rugnummers (+ A) (Minimum bedrag € 100, -)
(C) adopteren een rubriek (+ A) (Minimum bedrag € 150, -)
(D) geven een financiële bijdrage zonder reclame
(E) gebruiken overige reclamematerialen (in overleg)
(F) sponseren in natura (in overleg)
(G) willen vermelding als sponsor op de website www.ruiterweekendsrg.nl