Onze Sponsoren in 2022

Bloemen en planten markthandel van Doorn

Bloemen en planten markthandel van Doorn

Hoera! Bloemenman Joost is terug op de markt; net op tijd voor Moederdag!

De Bus Specialist

De Bus Specialist

deBusSpecialist: duurzaam comfortabel personenvervoer
Voor het bedrijf dat gasten, klanten of personeel wil vervoeren. Voor de leerkracht die een excursie of schoolreisje organiseert. Voor de uitwedstrijd. Voor het verzorgingshuis dat ook de mensen in een rolstoel een dagje uit gunt. Er is een passende oplossing voor elk gezelschap. DeBusSpecialist regelt het. Van functioneel tot uitermate luxe. Maar altijd comfortabel, representatief en veilig. DeBusSpecialist is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor een leefbare, duurzame wereld. Daarom rijden we groen: CO2-arm of CO2-beperkt.

Website


Delicatessenhuis

Delicatessenhuis

Wij zijn een gepassioneerd en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de handel van noten, zuidvruchten, chocolade, rijstcrackers en superfoods. Wij staan bekend om onze heerlijke verse noten die wij elke dag weer met plezier voor u branden, en om de betaalbare prijzen die wij vragen voor het superfood.

In 1997 begon Alex zijn baan als importeur bij Stolp international, een groothandel in noten en zuidvruchten. Nadat hij hier 3 jaar gewerkt had begon het te kriebelen. Hij was ambitieus en wilde graag zijn eigen bedrijf starten, Quality Nuts. Op maandag 1 november 1999 ging hij voor het eerst met zijn handel naar de Sint Maartensmarkt in Wierden.

Website


De Toekomst

De Toekomst

de Toekomst is een full service communicatiebedrijf voor online en print media.
Wij maken onderscheidende communicatiemiddelen, waarmee je kan laten zien wie je echt bent.

Media met impact en interactie.

Website


Ehbo

Ehbo

EHBO-vereniging St. Joris is een lokale EHBO vereniging met ongeveer 150 leden en is aangesloten bij de Nationale bond voor EHBO.

Wij zijn verder o.a. actief op het gebied van:
  • Het verzorgen van opleidingen conform de richtlijnen van het Oranje Kruis (inclusief Reanimatie en Kinder EHBO).
  • Het leveren van EHBO steun bij diverse evenementen in maar ook buiten Amersfoort.

Website


Enjoy Vis

Enjoy Vis

Enjoy Vis staat voor gezelligheid én kwaliteit. De verse vissoorten komen dagelijks bij de groothandel in Spakenburg vandaan. We omgeven die vis met de grootst mogelijke zorg. Alle vissoorten worden continu op de juiste temperatuur bewaard. Wilt u onze échte specialiteiten proeven? Vraag dan eens naar onze gebakken vis, verse haring van het mes, roerbakschotels en ovengerechten. Ook lanceren we regelmatig iets nieuws, dus laat u eens lekker verrassen met een nieuw visgerecht!

Website


Fletcher Hotels

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een Nederlandse keten van hotels die in 1997 is opgericht door Chris Luken, die zelf eerder als ober werkzaam was bij Van der Valk Hotels. Hij kocht hotel Koogerend op Texel en vernoemde de keten naar zijn hond; Fletcher.

Website


Floor Poelier

Floor Poelier

Al ruim 85 jaar bevindt Poelier Floor zich in Hilversum. Een familiebedrijf waarvan de 4e generatie nu aan 'het roer' staat. Wij staan bekend om onze flexibiliteit; wij kunnen aan al uw wensen voldoen, eventueel op bestelling.

U kunt bij ons terecht voor diverse specialiteiten op het gebied van wild en kip, vaak in eigen huis geproduceerd. Daar ligt ook onze kracht, zodat we altijd met verse producten werken. U kunt bij ons ook terecht voor verantwoord vlees, zoals scharrelkip en biologisch. Naast onze specialiteiten bieden wij u ook heerlijke en verse maaltijden en kant en klare gemaksproducten.

Nieuwsgierig geworden? U vindt ons in het gezellige centrum van Hilversum. Parkeren kan eventueel direct op onze oprit naast de winkel. Kom gerust eens langs!

Website


FT Design

FT Design

Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

Geen rare contracten, maar gewoon een factuur voor wat er voor u gedaan wordt

Website


JVerhagen Sportmassage

JVerhagen Sportmassage

U voelt zich gespannen, futloos, of vermoeid? U voelt al uw spieren in uw lijf? U merkt dat spieren vastzitten? of heeft u gesport en vindt dat u na de inspanning een ontspanning heeft verdiend? U hebt een blessure gehad en uw spieren moeten terug in conditie komen?

Als u denkt u ‘ja, daar heb ik ook last van’ kan een oplossing een goede sportmassage zijn.

U blijft natuurlijk liever thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, zodat u na de massage niets meer hoeft. Niet meer rijden, fietsen of zelfs nog naar buiten. Die service kan ik u leveren.

Website


Stal Groenendaal

Stal Groenendaal

Ben jij ook gek op pony’s en paarden? Dan is Stal Groenendaal de uitgelezen plek voor jou! Een manege met ruim 120 paarden, een landelijk FNRS Ruitersportcentrum gericht op dressuur, springen en recreatie. Kom gerust eens kijken op onze manege. Je bent van harte welkom!

Team Groenendaal

Website


Van Dobben

Van Dobben

Van Dobben is vooral bekend door onze heerlijke croquetten. Onze croquetten zijn rijke, goedgevulde ragouts met lekkere blokjes vlees in een krokant jasje. Maar we maken tegenwoordig ook andere lekkernijen. Zo introduceerden we een ambachtelijk rundvlees saucijzenbroodje. Ook heel erg Van Dobben.

Want door de naam Van Dobben verplichten we onszelf om alleen producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Bij ons is geen product hetzelfde. Ze worden nog op een ambachtelijke manier gemaakt. Daardoor zijn ze stuk voor stuk net anders van vorm. Ieder product is daarom ...

Website


Vocking vleeswaren

Vocking vleeswaren

Volgens een meer dan 125 jaar ongewijzigd recept produceren wij o.m. de Vocking leverworst.
Daarnaast produceren wij zowel onder eigen merk als en onder private label diverse andere (lever-)worstsoorten, en vleeswaren w.o. beefburgers, gehaktballen en ossenworst.
Afzetkanalen zijn supermarkten, grossiers & horeca.

Website

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Stichting de Boom
Hoofdsponsor RDO